Toto

WORLD POKER TOUR® BERSEDIA MENJADI HOS ACARA TIGA MUSIM XX DI AUSTRALIA

Los Angeles, CA (31 Januari 2022) – Selepas menandatangani perjanjian pecah tanah dengan The Star Entertainment Group, The World Poker Tour ® SGP Hari Ini menuju ke Australia untuk tiga acara pada 2022 termasuk acara WPT ® pertama yang akan diadakan di Sydney, dan perhentian Jelajah Utama sulung di negara ini.

Persinggahan pertama ialah WPTDeepStacks ™ Sydney di The Star Sydney dari 30 Mac – 11 April, dan berjanji untuk menjadi acara terbesar seumpamanya yang akan dipentaskan di rantau ini. Jadual 12 kejohanan diketuai oleh Acara Utama WPTDeepStacks dari 7 – 11 April. Acara Keluaran SGP beli-masuk AUD $1,500 menawarkan tiga penerbangan permulaan dan kemasukan semula tanpa had. Pada Mei 2021, WPTDeepStacks Gold Coast menawarkan kumpulan hadiah AUD $1,502,550 terima kasih kepada 1,113 peserta.

“Pemain poker di Australia sentiasa bersemangat tentang permainan ini dan perkongsian dengan The Star Entertainment Group membolehkan kami mengembangkan kehadiran kami di sana,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif WPT. “Menganjurkan acara WPT pertama Pengeluaran SGP di The Star Sydney meletakkan kami di hadapan dan tengah dalam pasaran poker terbesar di Australia, salah satu bandar paling ikonik di dunia, menambah satu lagi elemen pada sambutan ulang tahun ke -20 kami.”

Sorotan utama jadual Sydney termasuk acara pembukaan dengan pembelian $750, acara dua hari $2,000 dan Cabaran $5,000.

The Star Sydney menawarkan penginapan lima bintang yang mewah, restoran terbaik di Sydney, pilihan bar mewah, spa bertaraf dunia dan hiburan yang tiada tandingan. Ketua Pegawai Operasi The Star Sydney Damian Quayle teruja untuk menganjurkan WPT buat kali pertama di Sydney.

“The Star telah menjadi tuan rumah beberapa nama terbesar dalam sukan, muzik dan hiburan, dan kami berharap untuk mengalu-alukan pemain poker terbaik dunia,” kata Damian Quayle. “The Star ialah rumah poker di Australia, dan kami sangat teruja dengan Togel SGP perkongsian kami dengan WPT untuk menganjurkan kejohanan yang diiktiraf di peringkat global ini buat pertama kalinya di Sydney.

“Dengan WPT meraikan ulang tahunnya yang ke-20 pada 2022, acara ini akan menjadi kali pertama WPT menjejakkan kaki di Sydney. Ini nampaknya akan menjadi yang terbesar pernah dipentaskan di Asia Pasifik dan dengan pemain terbaik dunia di sini untuk bersaing, Sydney dan The Star akan dipamerkan sebagai salah satu taman permainan percutian terbaik di dunia”.

Dua perhentian Australia seterusnya akan diadakan di The Star Gold Coast, tuan rumah acara WPTDeepStacks yang memecahkan rekod pada 2021. Butiran penuh tentang acara ini, termasuk satu perhentian Jelajah Utama, akan diumumkan setelah kelulusan kawal selia diterima.

“Saya tidak boleh lebih teruja untuk membawa hentian Jelajah Utama ke negara asal saya,” kata Angelica Hael, Naib Presiden WPT Pengurusan Jelajah Global. “Saya tidak sabar-sabar untuk menyapa setiap rakan warga Australia saya di acara itu dan mengalu-alukan dunia ke hartanah tuan rumah yang menakjubkan, The Star.”

Setiap acara akan disiarkan secara langsung dan disiarkan secara global di WPT.com dan saluran YouTube dan Twitch WPT. Untuk maklumat lanjut, termasuk jadual acara Jelajah Poker Dunia dan berita terkini lawatan, lawati WPT.com .