Toto

Pixiu Gaming Dan Dan Marino Bekerjasama, Slot Baharu untuk Mencapai Pasaran pada 2023

Pixiu Gaming, pembangun Keno terkemuka di Amerika Utara, telah mengumumkan bahawa ia menandatangani perkongsian dengan Dan Marino, pemain suku akhir NFL yang telah bersara. Syarikat itu bersedia untuk menggunakan jenama Marino dalam satu siri permainan slot yang mengasyikkan.

The Slots Akan Membuat Debut Mereka pada 2023
Perkongsian antara Pixiu dan Marino diurus oleh Creation iGaming. Permainan hk hari ini slot unik akan dicipta oleh Pixiu dan mengikut butirannya, mereka akan memasuki pasaran terkawal di Kanada dan AS pada suku kedua 2023.

Marino, yang merupakan legenda sukan yang telah bersara, memegang lebih daripada 40 rekod lulus kerjaya dan satu musim. Sebahagian daripadanya termasuk kebanyakan hantaran ela, kebanyakan hantaran sentuh, serta kebanyakan penyiapan.

Beliau mengulas perkembangan itu dengan mengatakan bahawa dia sangat kagum dengan dedikasi dan tumpuan Pixiu terhadap nilai teras. Selain itu, dia menyatakan bahawa dia teruja untuk melihat impak positif yang akan dihasilkan oleh perkongsian itu.

Menurut butiran perjanjian itu, bukan sahaja Pixiu akan mencipta slot unik, tetapi elemen tanggungjawab sosial juga akan disertakan.

Syarikat itu akan menderma 5% daripada keuntungannya untuk menyokong Yayasan Marino, yang memperkasakan individu yang menghadapi cabaran pembangunan seperti autisme. Derma akan membantu mereka mencipta dan membina kerjaya mereka.

Tony Plaskow, pengasas Pixiu, juga berkongsi beberapa pendapat. Dia Result Sidney menyatakan bahawa perjanjian itu adalah besar, terutamanya untuknya, kerana dia peminat besar NFL. Dia menambah bahawa Pixiu dan Marino berdedikasi untuk membantu “kanak-kanak yang kurang bernasib baik dan tercabar” dan membantu mereka membuat perubahan.

Sebagai nota penutup, Plaskow berkata bahawa Pixiu berbangga bekerja dengan wilayah di Kanada untuk manfaat komuniti masing-masing.

Penciptaan Memulakan dan Menjalin Perkongsian Antara Marino dan Pixiu
Perkongsian antara Marino dan Pixiu telah dimulakan oleh Creation iGaming. Syarikat itu juga bertindak sebagai orang tengah dalam proses merundingkan butiran.

Phil Canavan, pengarah jualan dan komersial Creation iGaming, menyatakan bahawa sangat jarang untuk membawa dua organisasi, yang garis besarnya Data SGP Hari Ini serupa, bersama-sama. Beliau menambah bahawa syarikat itu gembira untuk menjadi sebahagian daripada usaha niaga itu dan semua orang di Clarion teruja untuk melihat apa yang akan ditawarkan perkongsian itu kepada Amerika Utara dalam tempoh akan datang.

Penciptaan iGaming mempunyai lebih 40 tahun pengalaman bekerja dalam media sukan dan industri permainan serta berdedikasi untuk menyediakan pelanggan dengan penyelesaian hujung ke hujung. Syarikat itu merangkumi penjenamaan, reka bentuk permainan, strategi komersial dan pengedaran.

Terima kasih kepada fakta bahawa Creation mempunyai pengalaman bekerja selama beberapa dekad, ia dapat mencipta umur panjang dalam permainan. Ini membawa kepada mewujudkan hubungan peringkat atasan dan oleh itu, Creation adalah antara peneraju industri yang mampu mengakses rangkaian bakat bertaraf dunia merentas kedua-dua sektor B2C dan B2B.