Toto

Dua ahli lembaga pengarah dengan pegangan yang berkurangan dalam SJM Holdings

Dua pengarah pengendali kasino Macau SJM Holdings Ltd, Timothy Fok Tsun Ting dan Louis Ng Chi Sing, telah melihat kepentingan masing-masing dalam http://188.166.215.55/ firma itu berkurangan awal bulan ini, walaupun atas sebab berbeza, menurut rekod pendedahan yang difailkan kepada Bursa Saham Hong Kong.

Timothy Fok – pengerusi bersama dan pengarah eksekutif di SJM Holdings – tidak menggunakan hak untuk agregat 3.0 juta saham dalam firma itu, menurut https://totobetsdy.top/ pendedahan 17 September. Ia mengakibatkan pegangan sahamnya dalam syarikat itu jatuh kepada 0.11 peratus daripada 0.16 peratus, menunjukkan data itu.

Encik Fok mengetuai Yayasan Henry Fok, yang memiliki 26.576 peratus kepentingan dalam Sociedade de Turismo e Diversões de Macau SA (STDM) – entiti yang merupakan pemegang saham mengawal SJM Holdings.

Secara berasingan, Louis Ng, pengarah bukan eksekutif di SJM Holdings, menjual tambahan 30 juta saham SJM Holdings pada 2 September, satu https://eu-belarus.net/ pelaksanaan yang dilakukan pada HKD10.48 (AS$1.35) sesaham secara purata. Berikutan urus niaga itu, Encik Ng masih memegang pegangan sebanyak 1.47 peratus dalam SJM Holdings, turun daripada 2.0 peratus, menurut pendedahan terkini.

Sebelum pelupusan saham pada 2 September, Encik Ng telah pun mengurangkan pegangannya dalam SJM Holdings dalam dua peringkat pada Ogos – yang pertama pada 12 Ogos – untuk pertimbangan agregat sebanyak HKD367.76 juta. Beliau telah berhenti bertindak sebagai ketua pegawai operasi (COO) SJM Holdings dan wakil sah syarikat itu setakat 10 Jun tahun ini, tetapi mengekalkan jawatan pengarah bukan eksekutif dalam firma itu.